Wandplank op maat

Op zoek naar een wandplank op maat? Door voor een houten wandplank op maat te kiezen, weet je zeker dat deze goed past bij jou in huis. Heb jij in de zoektocht naar een geschikte plank nog niet de juiste gevonden? Bekijk dan onze modellen en stuur een bericht met je gewenste afmetingen. Wij sturen je dan een offerte voor een nieuwe wandplank op maat! 

Offerte voor een wandplank op maat? Vermeld het volgende:
  • Naam van het meubel
  • Lengte, Diepte, Hoogte
  • Extra details (optioneel)

*Bestellingen groter/langer dan 175cm kunnen niet worden bezorgd. Deze wandplanken op maat worden afgehaald bij Baan Woods.

Contactformulier

Sidetable op maat: geschikt voor iedere ruimte

Een sidetable op maat is ideaal voor in verschillende ruimtes. Door zelf de juiste afmetingen door te geven, zorg je ervoor dat je nieuwe meubel precies past in je woning.

Van lage smalle tafels tot aan brede of hoge varianten; bij Baan Woods kun je jouw sidetable op maat laten maken. De handgemaakte meubels worden gemaakt van mooie, robuuste materialen en geven iedere ruimte een warme sfeer.

Geef ook direct aan ons door naar welke tafel en welke afmetingen jij op zoek bent en plaats binnenkort bij jou in huis je nieuwe sidetable op maat.

Stijl en functionaliteit met een sidetable op maat

Naast dat een sidetable die op maat gemaakt is erg stijlvol staat in de ruimte, is het ook een zeer functioneel meubel. Plaats je bijvoorbeeld deze wandtafel in de gang, dan is dit een handige plek om je huissleutel, autosleutel of fietssleutel te bewaren. Plaats deze in een bijpassend bakje en je hal ziet er fantastisch uit.

In de woonkamer is een op maat gemaakte sidetable ook een echte eyecatcher. Met een lamp op de tafel verandert ieder hoekje in de ruimte in een gezellige plek om te zitten. Ook zijn deze wandtafels erg leuk voor andere decoratie en woonaccessoires.

Wil jij in je woning ook een uniek meubel plaatsen? Bekijk dan al onze mogelijkheden en vraag je offerte aan. Zo heb jij binnenkort een handgemaakte sidetable op maat bij jou in huis.

Liefde voor houtbewerking bij Baan Woods

Ben je op zoek naar houten meubels op maat? Dan realiseert Baan Woods voor jou unieke meubels. Je kiest bij ons voor liefde voor houtbewerking en dat zie je terug in ieder product. Met veel passie worden alle meubels en accessoires gemaakt.

Iedere salontafel, wandplank of kruk wordt gemaakt van kwalitatief hout met een robuuste maar warme uitstraling. Zo heb jij lang plezier van onze meubels! Bekijk ook direct onze mogelijkheden en haal een uniek meubel in huis van Baan Woods!

Vraag een offerte aan voor een sidetable op maat

Ben jij ook al tijden op zoek naar de best passende sidetable voor bij jou in huis? Dan vraag je eenvoudig bij ons een offerte aan voor het laten maken van een wandtafel. Geef ons je afmetingen en andere voorkeuren door en wij gaan voor jou aan de slag. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de perfecte sidetable op maat.