Meubels op maat

Offerte voor meubels op maat? Vermeld het volgende:
  • Naam van het meubel
  • Lengte, Diepte, Hoogte
  • Extra details (optioneel)

Wij gaan jouw offerte op maat zo snel mogelijk naar je mailen!

Grotere afmetingen van de producten zijn ook mogelijk!

*Bestellingen groter/langer dan 175cm kunnen niet worden bezorgd. Deze meubels op maat worden afgehaald bij Baan Woods.

Contactformulier

Meubels op maat: maatwerk speciaal voor jou

Meubels op maat in je woning geven de ruimte een prachtige uitstraling. Door een tafel, krukje of ander meubel exact aan te passen op je huis, realiseer je een echte gestijlde ruimte. Zoek je dus een specifiek product maar kan je de juiste afmeting niet vinden? Wij helpen je graag verder!

Met afwijkende maten is het lastig het perfecte meubelstuk te vinden. Door maatwerk zorgen wij ervoor dat onder andere je droom salontafel of sidetable werkelijkheid wordt. Ook voor andere soorten meubels op maat van hout denken wij met je mee.

Handgemaakte houten meubels op maat

Met onze handgemaakte houten meubels op maat geef je je interieur een echte boost. Onze robuuste materialen passen in iedere woonstijl en zorgen voor een opvallend meubelstuk in huis. Ook geeft het hout een warme sfeer aan de ruimte.

Al onze meubels worden met veel liefde voor het vak gemaakt. Wij maken alle producten met de hand en hebben naast onze meubels op maat, ook standaardmaten verkrijgbaar. 

Voor inspiratie voor je meubel op maat kun je alvast al onze producten bekijken. Vermeld in je bericht voor een afwijkend meubelstuk de naam van het product, de maten en alle extra details en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over onze houten meubels op maat.

Welke woonstijlen passen bij ons meubilair?

Dankzij ons materiaalgebruik passen onze producten in veel verschillende woonstijlen. Wij hebben een aantal toegelicht om je te inspireren! 

Hout met hout combineren

Door onze meubels te combineren met hout in je woning realiseer je een natuurlijke sfeer in huis. Dankzij de natuurlijke materialen heeft je woning een rustige en warme uitstraling. Bij het combineren van hout is het belangrijk om voor verschillende tinten te kiezen. Zo creëer je een mooi effect in bijvoorbeeld je woon- of eetkamer. 

Combineer verschillende donkere tinten of juist meerdere lichte varianten om het een geheel te maken. Een donkere vloer met een mooi meubel in een nog donkerdere tint zorgt voor diepte en een fijne sfeer.

Een lichte vloer van hout combineer je ook met lichtgekleurde meubels. Zo houd je het rustig in huis en ziet je ruimte er stijlvol uit. 

Moderne woonstijl en een warme sfeer

Is jouw favoriete woonstijl modern? Dan geef je je strakke inrichting extra sfeer door hout toe te voegen. Het materiaal van onze meubels zorgt ervoor dat het glas, staal en gladde oppervlak, wat vaak bij een moderne inrichting gebruikt wordt, een gezellige en warme sfeer in huis geeft.

Plaats je meubel voor een glazen wand om het verschil in materialen mooi weer te geven, of ga met bijvoorbeeld een salontafel voor een sfeervolle woonkamer. 

Zachte kleuren met hout voor een rustige inrichting 

Onze producten van hout combineren erg goed met zachte kleuren. Door het matchen van dit robuuste materiaal met een rustige kleur realiseer je een ontspannen sfeer in huis. 

Deze combinatie werkt ook erg goed in de badkamer. Zo maak je van je badkamer een oase van rust door je accessoires te combineren met onze meubels. 

Wat je favoriete woonstijl ook is, met een product van Baan Woods ga je voor prachtige handgemaakte ontwerpen voor bij jou in huis.

Vind je meubels op maat bij Baan Woods

Wil jij een uniek en handgemaakt houten meubel voor bij jou in huis? Laat dan weten voor welke van onze meubels jij een andere afmeting wilt en vertel ons eventuele details. Wij denken graag met je mee over onze meubels op maat!