Verzendbeleid

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd. 

Voor België geldt een verzendtarief van €10,-.

 

Retour- en restitutiebeleid

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren. (LET OP: Zie voorwaarden voor retourzendingen) Maatwerk kan niet worden geretourneerd. 

De deadline voor het annuleren van een bestelling is 14 dagen vanaf de datum waarop je de goederen ontvangen hebt, of waarop een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Om je herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons op de hoogte stellen van je beslissing door middel van een duidelijke verklaring.

Je kunt ons op de hoogte stellen van je beslissing via e-mail baanwoods@hotmail.com

Wij vergoeden je uiterlijk 30 dagen vanaf de dag waarop wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen. We zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken dat je voor de bestelling gebruikt hebt, en er zullen geen kosten in rekening worden gebracht voor een dergelijke terugbetaling.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 • die door de ondernemer tot stand zijn aangebracht overeenkomstig specificaties (lengte, breedte, hoogte)
  van de consument;  

 

Voorwaarden voor retourzendingen

  De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

  • De levering van goederen die op maat gemaakt of gepersonaliseerd zijn.

  We behouden ons het recht voor om naar eigen mening retouren te weigeren die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.

   

  Contact

  Als je vragen hebt betreft over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan via e-mail contact met ons op: baanwoods@hotmail.com