Sidetable op maat

Sidetable op maat voor het perfecte meubel bij jou in huis? Bij Baan Woods worden de meubels met de hand gemaakt, afgestemd op jouw wensen. Zo heb jij altijd het juiste formaat voor in je woning. Meer informatie? Neem contact op of vraag een offerte aan voor een prachtige sidetable op maat!


Offerte voor een sidetable op maat? Vermeld het volgende:
  • Naam van het meubel
  • Lengte, Diepte, Hoogte
  • Extra details (optioneel)

*Bestellingen groter/langer dan 175cm kunnen niet worden bezorgd. Deze sidetables op maat worden afgehaald bij Baan Woods.

Contactformulier

Wandplank op maat: de perfecte maat voor bij jou in huis

Een wandplank op maat laten maken is ideaal als je de geschikte afmetingen niet kan vinden. Door het maken van de plank, exact volgens de maten die jij wilt, past deze precies in jouw woning op de gewenste plek.

Wil jij ook een product op maat? Stuur ons dan een bericht met de afmetingen zoals jij wilt. Geef ook door voor welk model je gaat. Wij sturen je vervolgens een passende offerte voor een wandplank op maat.

Bestel je wandplank op maat direct online

Wil jij een van onze planken bestellen in jouw gewenste afmetingen? Neem dan de volgende gegevens mee in je bericht voor je houten wandplank op maat:

- Naam van het meubel
- Lengte, Diepte, Hoogte
- Extra details (optioneel)

Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op. Wij adviseren je graag over onze meubels op maat en andere accessoires.

Voor iedere ruimte een wandplank op maat

Met een wandplank op maat kun je iedere ruimte in je woning op een andere manier stylen. Onze verschillende modellen, zoals een zwevende wandplank op maat, zijn zeer veelzijdig en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden.

Zo past je wandplank op maat in de keuken als organizer voor mooie bakjes, borden en leuke thee mokken, in de woonkamer als een extra ruimte voor kunst en schilderijen of in een thuiskantoor als stijlvolle opbergruimte.

Wil jij de ruimte helemaal op elkaar afstemmen? Kijk dan ook bij onze andere houten meubels. Zo hebben wij houten sidetables voor langs de wand, een salontafel van hout voor in je woonkamer en handige houten krukjes ter decoratie of voor bij de eettafel, en ook allemaal op maat te verkrijgen!

Je nieuwe plank combineren in jouw huidige interieur

Ben jij op zoek naar een meubel of accessoire van hout? Dan vind je gegarandeerd een prachtig product bij Baan Woods. Onze producten passen dankzij het materiaalgebruik in verschillende woonstijlen. Hout is zeer veelzijdig en sluit daarom goed aan op ieder interieur.

Heb jij bijvoorbeeld een woning met veel zachte kleuren, dan zorgt de combinatie met hout voor rust in je inrichting. Is jouw kamer modern en strak en wil je iets meer sfeer in de ruimte aanbrengen? Dan is een product van hout zeer geschikt. Bekijk ook direct ons aanbod en kies je favoriete meubel of accessoire voor bij jou in huis.

Wandplanken op maat kopen bij Baan Woods

Ben jij dus nog op zoek naar de perfecte plank voor bij jou in huis? Stuur ons dan direct een bericht met je gewenste afmetingen en geef aan welk type jij wilt! Wij sturen je een offerte voor je nieuwe plank.

Heb je vooraf nog vragen? Neem dan contact op. Wij informeren je graag over onze producten en helpen je bij het kiezen uit al onze handgemaakte meubels en accessoires. Stijl binnenkort jouw woning dus ook met een wandplank op maat!